Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Repassada de Laia Estrada a la “campanya de por” dels socialistes contra els pactes independentistes

|

- Publicitat -

La diputada Laia Estrada ha intervingut en el segon torn del grup parlamentari de la CUP durant el debat d’investidura per deixar reiterar la mobilització popular al carrer que també ha reivindicat Dolors Sabater, assegurant que amb la força de les institucions no n’hi ha prou. “Les grans conquestes al nostre país han estat quan el poble s’ha organitzat i ha sortit sense complexos al carrer”, ha dit Estrada, fent una crida la gent a mobilitzar-se.

Durant la seva intervenció, Estrada també ha interpel·lat JxCat i En Comú Podem. Als primers els ha demanat que els facin arribar “tots els dissensos” de l’acord, allò que no els agrada, mentre que als comuns els ha retret que no vulguin ser al costat de “la dreta catalana” quan aquests aproven lleis més progressistes que els seus socis de Madrid.

Publicitat

La diputada ha destacat també que Salvador Illa ha fet de “portaveu” de la patronal i “tots els elements que conformen l’aparell de l’estat espanyol” en la seva intervenció. “Fan bé d’estar nerviosos”, li ha etzibat al del PSC, a qui ha criticat haver fet una campanya “de por” en contra de les possibles aliances de l’independentisme quan el que defensa la CUP són “qüestions de sentit comú”.

Et pot interessar  Illa aposta per un “Govern sense vetos” després del 12-M: “Vull col·laboració, estendre la mà”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut