Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

Ramon Cotarelo, després de ser convidat al “FAQS”: “Em conviden per simular pluralisme”

|

- Publicitat -

El catedràtic de ciència política, Ramon Cotarelo, segueix sense tenir pèls a la llengua per expressar opinions sobre la situació política actual, i la televisió pública no ha estat una excepció en les seves crítiques. En altres ocasions, Cotarelo ja havia criticat la falta de pluralisme a TV3, i concretament al “FAQS”, que darrerament està convidant l’espanyolisme més caspós. Després de dos anys, el catedràtic ha estat convidat al programa presentat per Cristina Puig. A instàncies d’un usuari de Twitter que li recomanava no anar-hi, Cotarelo ha piulat que aquesta “ha estat la meva primera reacció”, convençut que el programa el convida “per autoblanquejar-se simulant pluralisme”.

Publicitat

Cotarelo assegura que dependrà d’ell si aconsegueixen l’anhelat pluralisme. “Val la pena intentar-ho”, ha expressat, criticant els “comissaris polítics” i els “endollats d’ERC”. La presència de Ramon Cotarelo al “FAQS” no deixarà indiferent a ningú.

Et pot interessar  La Catalunya Nord recuperarà la cobertura mediàtica: la CCMA reobrirà les delegacions de TV3 i Catalunya Ràdio a Perpinyà
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió