Dimarts, 9 d'agost de 2022 - Edició 1474
La República

Ramon Cotarelo, després de ser convidat al “FAQS”: “Em conviden per simular pluralisme”

El politòleg assegura que d’entrada volia refusar la invitació

Àlex Huguet 16/04/2021
L'escriptor Ramón Cotarelo, al pavelló Nou Congost de Manresa, en la convenció fundacional de la Crida, el 27 d'octubre de 2018 (Horitzontal)

El catedràtic de ciència política, Ramon Cotarelo, segueix sense tenir pèls a la llengua per expressar opinions sobre la situació política actual, i la televisió pública no ha estat una excepció en les seves crítiques. En altres ocasions, Cotarelo ja havia criticat la falta de pluralisme a TV3, i concretament al “FAQS”, que darrerament està convidant l’espanyolisme més caspós. Després de dos anys, el catedràtic ha estat convidat al programa presentat per Cristina Puig. A instàncies d’un usuari de Twitter que li recomanava no anar-hi, Cotarelo ha piulat que aquesta “ha estat la meva primera reacció”, convençut que el programa el convida “per autoblanquejar-se simulant pluralisme”.

Cotarelo assegura que dependrà d’ell si aconsegueixen l’anhelat pluralisme. “Val la pena intentar-ho”, ha expressat, criticant els “comissaris polítics” i els “endollats d’ERC”. La presència de Ramon Cotarelo al “FAQS” no deixarà indiferent a ningú.