Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Ràbia unionista davant l’èxit de l’acte de Perpinyà

|

- Publicitat -

És evident que els partits unionistes es mostren en contra del Consell per la República i tot el que inclou, i avui tan Carrizosa com Iceta han hagut de fer el comentari d’odi corresponent sobre l’acte que s’ha dut a terme a Perpinyà.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha contraposat el “projecte col·lectiu” que veu en el seu partit a les formacions que tenen “un líder meravellós que ho arregla tot”. “Ara la política sembla molt centrada en els lideratges”, ha dit a l’obertura del congrés del PSC del Maresme, que s’ha celebrat aquest dissabte a Mataró, i que el líder socialista ha aprofitat per valorar la reunió de la taula de diàleg entre la Generalitat i el govern espanyol.

Publicitat

Per altra banda, el president de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, considera que el Consell per la República és una “institució fake” i “antidemocràtica” que “exclou tots els que no estan a favor del separatisme”. Ho ha dit en una visita a Rubí, en què també ha lamentat que aquest òrgan pretengui substituir un Parlament “escollit a través d’unes eleccions”. Ha criticat que Carles Puigdemont participi aquest dissabte en l’acte multitudinari que se celebra al Parc de les Exposicions de Perpinyà, i ha lamentat que “un fugat de la justícia pugui campar lliurement per Europa”. En aquest sentit, ha tornat a exigir que es reformi l’instrument de l’euroordre perquè les resolucions judicials dels països membres “siguin executables arreu de la UE”.

 

Et pot interessar  Junts proposa a TV3 fer el debat de candidats des de Perpinyà perquè Puigdemont pugui participar-hi
Publicitat

Opinió

Minut a Minut