Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Ràbia d’Albiach davant el suport d’ERC a Aurora Madaula per substituir Cuevillas a la Mesa

|

- Publicitat -

La presidenta dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach, lamenta que ERC no només hagi tornat a escollir Junts en comptes de la proposta d’En Comú Podem per la Mesa, sinó que “acabi fent seva l’estratègia dels postconvergents”. “Una nova oportunitat perduda”, afegeix en el seu compte de Twitter després que ERC hagi confirmat que donarà suport a la diputada de JxCat Aurora Madaula perquè substitueixi Jaume Alonso-Cuevillas. Els comuns havien posat sobre la taula el nom del diputat Lucas Ferro pel relleu de Cuevillas, però no tirarà endavant. Així doncs, els comuns continuaran sense tenir cap membre a la Mesa del Parlament. La substitució no serà efectiva fins que es voti al ple del Parlament i encara no hi ha data per a la pròxima sessió.

Cuevillas ha renunciat al càrrec de secretari segon de la Mesa per les discrepàncies amb la presidenta del Parlament, Laura Borràs, sobre el vot delegat de Lluís Puig i la tramitació de propostes de resolució que poden comportar la inhabilitació de membres de la Mesa.

Et pot interessar  El Consell Nacional d’ERC avala les llistes per a les eleccions europees, amb Diana Riba com a cap de llista
Publicitat

Opinió

Minut a Minut