Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Què li passa a l’alcaldessa Colau? Està trista i confosa amb el pacte de la vergonya

|

- Publicitat -

Paralitzades les negociacions per concretar el govern entre els Comuns i el PSC

Colau està preocupada per la seva imatge i no vol votar amb Ciudadanos per fer presidenta a Núria Marín, la decisió podria tenir conseqüències internes preocupants i ha demanat al PSC una alternativa. O un pacte tripartit amb ERC, Comuns i PSC, o un acord del PSC i Junts, fins i tot ha amenaçat als socialistes amb un tripartit a la lleidatana que obriria les portes a una possible substitució de soci a Barcelona quan es faci pública la sentència del judici de l’1-0.

Publicitat

El PSC intenta burxar en les diferències entre Junts i ERC per aconseguir recuperar la Diputació de Barcelona

Ada Colau està comprovant l’error del pacte amb Manuel Valls per aconseguir l’alcaldia, l’acord està provocant un augment molt gran del poder del PSC i això comença a fer forat entre les seves bases, a més el possible acord pel govern espanyol entre el PSOE i Podemos no va pel bon camí, com a resultat paràlisi total per tancar l’acord de Colau amb Collboni.

El tripartit de Lleida (ERC,Junts i Comuns) a Barcelona i a la Diputació guanya adeptes

Seria una manera de recuperar els ponts entre els comuns i els republicans i aconseguir un acord molt ampli que recuperi la unitat del 80%. En pocs dies sabrem el resultat, i els nervis estan a flor de pell, tot està obert, veurem si Colau vol exculpar-se de la traïció de Barcelona.

 

 

 

 

 

Et pot interessar  ERC no vol posar "terminis" a la celebració del referèndum i admet que abans cal "acumular forces"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut