Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Puigdemont: “Hem de fer la República de baix cap a dalt, i això només ho poden fer els Consells Locals”

|

- Publicitat -

Més de 100 consells locals del Consell per la República s’han reunit avui a la sala Llibertat de Perpinyà per planificar quin és el camí a seguir després de l’acte realitzat aquest cap de setmana. Puigdemont, Comín i Ponsatí han assistit a aquesta reunió juntament amb Guillem Fuster i Aurora Madaula, els portaveus de Poble Lliure i Acció per la República.

Quan el president i consellers exiliats han entrat a la sala, els han ovacionat amb forts aplaudiments i crits de “President”, per després procedir amb la reunió. Puigdemont ha reiterat les paraules que va dir durant el seu discurs d’aquest dissabte dient que “la República l’hem de fer de baix cap a dalt. Hem de començar a organitzar les institucions amb aquesta nova lògica i això només ho poden fer els Consells Locals”. Comín també ha declarat que gràcies als Consells Locals es podrà “definir quin model volem com a país”.

Publicitat

Et pot interessar  Aragonès supera Puigdemont segons una enquesta de líder més ben valorats, però té per davant Asens i Albiach
Publicitat

Opinió

Minut a Minut