Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Puigdemont assegura que “el mal més gran” del govern Colau és cap a la cultura

|

- Publicitat -

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha opinat, a través d’un fil a Twitter, sobre la polèmica generada per l’Ajuntament de Barcelona, després que moltes bandes que havien de participar al “concert als balcons” hagin decidit retirar-se del cartell al saber-se el pressupost per dur a terme l’esdeveniment. Encara que l’Ajuntament de Barcelona hagi aclarit que finalment el cost total anirà a càrrec d’El Terrat i de Mediapro, la polèmica ha estat servida i Colau ha quedat en evidència.

Puigdemont ha assegurat que “el mal més gran que ha provocat el govern de la ciutat és a la cultura”, dient que s’ha cret un “populisme que considera que la cultura ha de ser gratis”, perquè pensen que així és accessible. Amb tot, l’eurodiputat lamenta que s’ha obert “el pitjor debat que es pot provocar, per culpa de la pèssima gestió de Colau: el del valor monetari de la cultura”, dient que la cultura depèn d’un munt de factors, i que la seva digna remuneració és “precisament la clau”.

Publicitat

Amb tot, el president exiliat lamenta que “caldrà recuperar el terreny que s’ha reculat per culpa de l’oportunisme”, però no ambg concerts “com a regal embolcallat en cel·lofana”. D’aquesta manera, Puigdemont s’ha mostrat contundent amb la lamentable situació que viu la cultura tant dins com fora d’una crisi sanitària.

Et pot interessar  Puigdemont crida a la confrontació davant la nova onada repressiva de l'Estat espanyol
Publicitat

Opinió

Minut a Minut