Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Colau després de la polèmica: “Entenc que en aquesta crisi es pensi que 200.000 euros són molts diners”

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha dit que espera que segueixi en marxa el concert des dels balcons de la ciutat produït pel Terrat i Mediapro previst pel 9 de maig amb la participació d’una vintena d’artistes, però que lamenta la polèmica: “Em sap molt greu”.

“Entenc que en una crisi com aquesta es pensi que 200.000 euros són molts diners”, ha declarat Colau en una entrevista a Rac 1 aquest dissabte, després que set dels grups i cantants que havien de participar hagin rebutjat fer-ho per considerar que el cost que s’invertirà des de l’administració pública és massa elevat.

Publicitat

Precisament després de les baixes, l’Ajuntament ha anunciat aquest mateix dissabte que finalment no invertirà la mencionada xifra pel concert, i que seran els productors els que assumiran la totalitat de cost, a la qual cosa l’alcaldessa ha dit que no depèn de l’Ajuntament que s’acabi celebrant o no: “Espero que si, però dependrà de la gent que ho ha fet possible”.

Ha demanat disculpes per si hi ha alguna cosa que s’ha explicat malament des del consistori, ha insistit en el fet que és una iniciativa col·lectiva per homenatjar a la gent de Barcelona, i ha donat les gràcies als organitzadors: “Agraeixo que quan això hagi semblat un problema, El Terrat i Mediapro, ràpidament diguessin que ho assumirien ells perquè no hi hagués ni un euro públic”. “Som molt conscients que la gent de la cultura ho passa malament”, ha insistit l’alcaldessa.

 

Et pot interessar  L'Ajuntament de Barcelona insta a modificar el Codi Penal per evitar qualificar de terrorisme protestes com Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut