Dijous, 13 de maig de 2021 - Edició 1022
La República

Provocadora visita de Pedro Sánchez al poble de Puigdemont

La germana de Puigdemont penja a Twitter una foto amb el cel tapat i aquest missatge: “A Amer un dia gris per a un home gris”

Redacció
Redacció 16/04/2021
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el que aleshores era secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, en la reunió del 2016 al Palau de la Generalitat.

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, visita aquest migdia a dos quarts d’una les instal·lacions de la farmacèutica HIPRA a Amer, el poble del president Carles Puigdemont. La visita es justifica per interessar-se per la investigació que s’hi fa d’un nou vaccí contra la covid-19. Tot i que l’aleshores ministre de Sanitat, Salvador Illa, ja va visitar l’empresa el passat mes de desembre Sánchez hi va ara acompanyat de l’actual ministra de Sanitat i el ministre de Ciència i Innovació de l’executiu espanyol. No és casual, que Sánchez, que es prodiga ben poc a Catalunya, justament visti el poble de Puigdemont i en una data com avui, que fa tres anys i mig que Jordi Sánchez i Jordi Cuixart van entrar a la presó. Una provocació en tota regla.

Precisament la germana del president ha piulat a Twitter hores abans de la visita aquest missatge acompanyant una foto del dia rúfol que fa avui al seu poble: “A Amer n dia gris per a un home gris”.

https://twitter.com/annadecancrous/status/1382943344976887809