Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Poble lliure exigeix el tancament dels Països Catalans independentment de les decisions del Gobierno

|

- Publicitat -

El partit Poble Lliure també hi ha dit la seva després de saber-se que l’estat ha estat declarat en situació d’alarma per l’expansió del Coronavirus, i en un comunicat, ha plantejat la implementació de tres punts diferenciats:

Per començar, exigeixen com a mesura urgent a les autoritats catalanes, valencianes i de les Illes Balears, que prenguin mesures de tancament de territori de manera immediata independentment de les decisisons que no estan prenent el Gobierno i el govern francès.

Publicitat

També reclamen urgentment que els recursos sanitaris privats, estiguin sota el control de l’administració pública tan aviat com sigui possible, per tal de protegir la població i els treballadors i treballadores de la salut. D’altra banda també agraeixen al personal sanitari que “aguanta molt dignament la sotragada gràcies a la seva professionalitat”.

Finalment, també veuen impermissible que les persones amb major risc sanitari tinguin, a sobre, algun tipus de pressió laboral, i demanen permisos retribuïts, especialment per aquelles persones amb major risc d’infecció. Reclamen, sobretot, que aquesta crisi no sigui resolta “a costa de la salut de les classes populars”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut