Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Plantofada del TGUE a Vox en un nou intent fallit per treure la condició d’eurodiputat a Puigdemont

|

- Publicitat -

Nova patacada de l’extrema dreta més miserable per intentar vulnerar els drets dels exiliats polítics catalans que són al Parlament Europeu. Després que Vox denunciés al TGUE que Puigdemont, Comín i Ponsatí no poden gaudir del seu escó d’eurodiputats, el tribunal ha desestimat els reclams de Hermann TertschBuxadé i Aguilar, tres eurodiputats al Parlament Europeu. No tan sols això, sinó que la formació d’ultradreta haurà de pagar íntegrament els costos del judici, que en definitiva, ha estat una pèrdua de temps i un nou intent de Vox per cridar l’atenció.

En aquest sentit, l’advocat de Carles Puigdemont, Gonzalo Boye, ha celebrat la decisió del TGUE i n’ha fet befa a Twitter: “Quan surten d’Espanya no són capaços de guanyar res”, ha dit, alegrant-se que els que acabin pagant el pastís de tota aquesta farsa siguin els eurodiputats de Vox. “La repassada que fa el TGUE a Vox és de les que fan història”, ha reblat.

Publicitat

Et pot interessar  L'advocat del TJUE dona la raó a Puigdemont i Comín: afirma que l'Eurocambra havia d'acceptar els seus escons des del juny del 2019
Publicitat

Opinió

Minut a Minut