Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Picabaralles entre espanyolistes: “Aquí només s’han enriquit alguns a base de sobresous i comissions il·legals”

|

- Publicitat -

El president del govern espanyol Pedro Sánchez, ha rebatut aquest dimecres les manifestacions del futur president del PP, Alberto Núñez Feijóo, que va acusar el govern espanyol de “folrar-se” amb l’increment dels preus de l’energia. En la seva rèplica a la intervenció de la portaveu dels populars al Congrés, Cuca Gamarra, Sánchez ha recordat que el 58% dels impostos a hidrocarburs i el 100% dels impostos elèctric estan cedits a les CCAA, que serien els que veurien retallats els seus ingressos. “De manera que el govern no es folra: Aquí només s’han folrat, i amb molts diners, alguns a base de sobresous i comissions il·legals”.

Sánchez ha acusat els populars de mantenir la seva estratègia d’oposició frontal malgrat el context de guerra a Ucraïna. En aquest sentit ha recordat que “no hi ha cap sector que on estigui afectat per les conseqüències de la guerra”, perquè “estem en guerra a Europa” i, per tant, cal “unitat” davant els seus efectes.

Publicitat

Els ha retret que només apostin per una rebaixa generalitzada d’impostos que afectaria seriosament el finançament dels serveis socials. “Qui recapta no és el govern d’Espanya, és l’Estat”, i “l’Estat del benestar és qui presta serveix com la sanitat, la ciència o l’educació, fonamentals per salvar la prosperitat i cohesió durant la pandèmia”.

Et pot interessar  La justícia madrilenya obre diligències contra Begoña Gómez, la dona de Pedro Sánchez, per tràfic d'influències
Publicitat

Opinió

Minut a Minut