Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Pere Aragonès crida a superar “la zona de confort” i insisteix en un govern d’ERC, Junts, la CUP i els comuns

|

- Publicitat -

Text de la conferència de Pere Aragonès    20210304-conferència-aragonès

El candidat d’ERC a presidir la Generalitat, Pere Aragonès, ha fet una crida perquè els partits sobiranistes “superin la zona de confort” i tanquin un acord “sòlid, honest i generós” per formar un Govern independentista i d’esquerres. Durant la conferència d’aquest dijous a la tarda a l’Espai Serrahima de Barcelona, el també vicepresident amb funcions de president ha insistit a no desaprofitar el resultat del 14-F, que dona “l’oportunitat històrica” d’investir un executiu que representi l’esperit del 3-O de 2017.

Publicitat

Sense interpel·lar-los directament, Aragonès ha subratllat que espera que JxCat “no jugui la carta de la repetició electoral”. També ha demanat la implicació de la CUP amb el Govern, “malgrat que suposi digerir contradiccions”. Ha esbossat el principals reptes del nou govern i que passarien per un rescat social, per situar l’amnistia i l’autodeterminació en el centre de l’acció política i per aïllar l’extrema dreta.

A la conferència a més de dirigents d’ERC i d’entitats socials i patronals hi han assistit les que van ser les presidenciables de Junts i la CUP, Laura Borràs, i Dolors Sabater.

Et pot interessar  Aragonès fa una crida a obtenir la "força" necessària el 12-M perquè la Moncloa digui 'sí' al referèndum
Publicitat

Opinió

Minut a Minut