Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Pedro Sánchez segueix de vacances a Lanzarote davant d’una pandèmia de coronavirus i una crisi econòmica

Després de la trobada amb Felipe VI, el president del Gobierno ha decidit prorrogar fins dilluns les seves vacances

Redacció
Redacció 13/08/2020
Pla curt del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en roda de premsa al Palau de la Moncloa, el 4 d'agost del 2020 (horitzontal)

Tant se val el càrrec que ocupis en un país com és Espanya i tot el que pugui estar passant: pel president del Gobierno, les vacances són imprescindibles, i la trobada amb Felipe VI a Mallorca aquest dimecres han fet que Pedro Sánchez considerés que necessiti uns dies més a part dels que tenia planejats, i que segons el diari ABC ja haurien d’haver acabat.

Però qualsevol pot pensar en la irresponsabilitat que suposa per part d’un president de govern anar-se’n de vacances enmig d’una pandèmia mundial, on el seu país està en plena onada de rebrots i morts constants pel coronavirus. Sánchez, però, va decidir reprendre la mateixa tarda d’aquest dimecres les seves vacances i a les vuit del vespre ja era a Lanzarote. A més, oficialment, les seves vacances es van iniciar just l’endemà que Juan Carlos I fugís del país. Només falta preguntar-se si tot això és pura coincidència o si el president del Gobierno va voler fugir d’estudi, tal com va fer aquest dimecres després de la reunió amb Felipe VI.