Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Sánchez es desentén de Juan Carlos I i afirma que comunicar el seu estat correspon a la Casa Reial o al “propi afectat”

|

- Publicitat -

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha rebutjat desvetllar on és Joan Carles I i ha afirmat que comunicar-ho correspon a la Casa Reial o al “propi afectat”. “Som institucions diferents”, ha remarcat. En roda de premsa aquest dimecres després de reunir-se amb Felip VI al Palau de Marivent (Mallorca), Sánchez ha insistit en la “confidencialitat” de les converses que manté amb el cap d’Estat i ha mantingut el silenci sobre el destí del rei emèrit, deu dies després de l’anunci de la marxa de l’exmonarca. El cap de l’executiu ha defensat que “com més adversa és la situació”, “més important és el funcionament de les institucions públiques” i cal “garantir la necessària estabilitat institucional”.

Sánchez ha explicat que la reunió amb el rei ha estat “ordinària” però marcada per la situació “extraordinàriament complexa” derivada del coronavirus. El cap de l’executiu ha dit que a la trobada han parlat de la situació sanitària, econòmica i social derivada de la covid-19 així com d’altres qüestions de política internacional, com la situació del Líban.

Et pot interessar  El suposat govern progressista del PSOE i Sumar portarà al Constitucional la ILP per declarar la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut