Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Pedro Sánchez fa trampes i diu que la taula de diàleg no tindrà terminis

|

- Publicitat -

Pedro Sánchez ha comparegut després de la reunió amb Aragonès i ha donat un missatge triomfalista, que al seu entendre mostra una diferència “al silenci de les administracions”, en referència al Gobierno de Rajoy.

Sánchez ha comparegut en primer lloc i ha agraït a Aragonès “la celebració de la reunió”. Ha destacat “la voluntat de trobar una solució dialogada i acordades”, però amb “posicions molt allunyades” com a punt de partida. El president espanyol no ha volgut posar terminis a la resolució del conflicte, precisament abans de l’aprovació del Pressupost General de l’Estat i ha dit que “no n’han parlat”.

Publicitat

El president del govern espanyol ha usat la pandèmia, per afirmar que els ciutadans han posat un nou ordre de prioritats, i ha dit que els representants polítics també ho han de fer. D’aquesta manera, ha volgut crear tensió a l’executiu català, dividint els dos partits que els componen.

Sánchez ha titllat de “dècada perduda” els darrers anys a Catalunya, atacant a l’independentisme, val a dir, però, que ho ha fet amb “un profund respecte”. El president de l’executiu espanyol ha afirmat que “vivim junts i hem de decidir junts”, en unes declaracions que s’oposen al dret a l’autodeterminació.

Et pot interessar  La Moncloa rebutja el 'cara a cara' de Sánchez amb Puigdemont: "El candidat és Illa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut