Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Ofensiva de l’espanyolisme: Impulso Ciudadano denuncia els “missatges d’odi” contra la infermera catalanòfoba

L'entitat argumenta que l'"assenyalament" a la infermera contrària al C1 de català "va conduir a la proliferació de missatges d'odi a les xarxes"

|

- Publicitat -

L’espanyolisme no vol deixar estar la polèmica de la infermera catalanòfoba de l’Hospital Vall d’Hebron. L’entitat Impulso Ciudadano ha denunciat a la fiscalia “l’assenyalament” que va rebre la treballadora per difondre un vídeo a les xarxes socials criticant, des del mateix centre, el requisit de llengua catalana per treballar d’infermera a Catalunya.

El ministeri públic ha acceptat estudiar la denúncia, però per ara no ha obert diligències d’investigació, segons han explicat fonts de la fiscalia. En la seva extensa denúncia, Impulso Ciudadano remarca que el vídeo va ser difós per la UGT i que el conseller de salut, Manel Balcells, també hi va reaccionar. Aquest assenyalament, raona el text, “va conduir a la proliferació de missatges d’odi a les xarxes”.

Publicitat

La denúncia recull diverses piulades a Twitter i cita un mitjà de comunicació que va fer una enquesta preguntant si calia acomiadar la infermera. L’entitat espanyolista va presentar-la el 17 d’abril argumentant que s’havien comès delictes d’incitació a l’odi, prevaricació administrativa i impediment de l’exercici de drets cívics.

Et pot interessar  La JEZ censura l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar obligant-lo a retirar banderes, símbols i pancartes independentistes
Publicitat

Opinió

Minut a Minut