Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Nova condemna a Inda i Okdiario per no rectificar mentides sobre Rubén Sánchez

|

- Publicitat -

L’Audiència de Madrid ha condemnat de nou a Inda i Okdiario per no rectificar les mentides publicades sobre Rubén Sánchez. El digital ultra s’havia inventat que el secretari general de FACUA havia estat condemnat per dir “tarada”, “tramposa” i “mascota” a una empresària dedicada a oferir cursos de xarxes socials assegurant ser assessora i professora de la Policia i la Guàrdia Civil.

Fa només un mes, l’Audiència ja va condemnar Inda i el seu mitjà digital per negar-se a rectificar una altra notícia falsa sobre Sánchez, com vam explicar a La República. Novament, la sentència obliga els demandats a difondre un text de rectificació a Okdiario, “destacant-se en la portada durant un dia”, i a publicar “un tuit en el seu compte de Twitter i un missatge en la seva pàgina de Facebook, aquests dos últims amb enllaços a la rectificació” que publiqui el digital.

Publicitat

“Independent de tots els partits polítics”

Els magistrats de l’Audiència també accepten la publicació d’un fragment de la rectificació que afecta FACUA, ja que les al·lusions realitzades a l’associació qualificant-la de “podemita” i “afí a Podemos” perjudiquen també el seu secretari general. Així, Okdiario haurà d’incloure en el text de rectificació que Sánchez aclareix que les citades afirmacions “no s’ajusten a la realitat” i que “FACUA és una organització de consumidors independent de tots els partits polítics”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut