Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Nou escàndol del cas Villarejo: La presentadora Ana Rosa Quintana l’aconsellava mentre estava imputat

|

- Publicitat -

Després de saber-se, fa pocs dies, que el magistrat del cas Villarejo aixecava el secret sobre la documentació confiscada al comissari quan aquest va ser detingut, ha sortit a la llum un nou episodi que taca, encara més, el comissari policial encarregat d’espiar i atacar l’independentisme amb fons reservats de l’Estat.

Segons ha avançat el diario Público, la popular presentadora de Telecinco i empresària, Ana Rosa Quintanta, hauria estat aconsellant a José Manuel Villarejo durant el temps que va estar investigat i imputat en les causes del “pequeño Nicolás” (per gravar ilegalment al CNI i als seus companys d’Assumptes Interns) i de l’apunyalament de la doctora Elisa Pinto.

Publicitat

La líder d’audiència de Telecinco mai va comentar al seu públic l’estreta relació d’amistat que tenia amb Vilarejo, ni molt menys quan anaven sortint a la llum notícies que van acabar amb l’empresonament del comissari. Una amistat que té més de 40 anys i que explica per què Quintana no ha informat mai de la ‘causa Tándem’ al seu programa, ja que molts dels tertulians que l’acompanyen també formen part del grup d’amics de Villarejo als mitjans de comunicació.

Des del diario Público han tingut accés a uns àudios on s’escolta la presentadora parlant distesament amb Villarejo després que aquest fos detingut acusat d’organització criminal i blanqueig de capitals. A més, en un dels àudios també els acompanya Eduardo Inda, el col·laborador que setmanalment apareix al programa de Telecinco.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut