Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023

[Vídeo] Un testimoni deixa entendre que un infiltrat va ser qui va tirar una cadira a la Policia espanyola

Així troleja un votant la Fiscalía quan li pregunten sobre els suposats insults que van rebre els agents durant l'1-O

|

- Publicitat -

Avui, al judici farsa, és el torn d’un seguit de testimonis citats per les defenses que són ciutadans i càrrecs locals que van viure de primera mà la violència de l’Estat espanyol a través de la seva policia quan van anar a votar als seus col·legis l’1-O.

Publicitat

Un d’ells ha estat en Ferran Soler, que votava al centre El castell de Dosrius. Soler ha explicat com va ser lesionat en dues ocasions per la policia espanyola: un cop de porra a un dit i un cop al front que el va fer sagnar i anar a l’hospital a què li posessin punts. Però hi ha hagut dos moments de la declaració de Soler que han estat brillants.

Per una banda, ha trolejat al fiscal Cadena quan aquest li ha preguntat sobre els suposats insults que van rebre els agents per part dels ciutadans fent girar la truita: “un agent ens va dir rates o gossos a nosaltres i va advertint-nos que ens pegarien fins al DNI”. A més, també ha deixat caure que un desconegut que “ningú coneixia al poble”, un fet que ha descrit com “molt estrany”, va ser qui va tirar una cadira contra un policia.

Aquí explica com va ser lesionat per la policia espanyola:

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió