Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] Un referent de l’esquerra espanyola i fundadora d’IU creu que els independentistes no són presos polítics

|

- Publicitat -

Res a fer, res a esperar. Cristina Almeida, un referent de l’esquerra trencadora i comunista espanyola i fundadora d’Izquierda Unida, és a dir, aquell sector d’Espanya que hauria d’empatitzar, entendre i, fins i tot, respectar els catalans sobiranistes, creu que els independentistes empresonats no són presos polítics.

I és que el nacionalisme espanyol no hi entén de dretes i esquerres i s’ha demostrat un cop més avui en directe al programa de les tardes de TV3, ‘Tot es mou’. Cristina Almeida ha deixat caure amb tota la gansoneria que segons el seu criteri els catalans independentistes empresonats per la justícia espanyola no són presos polítics sinó polítics presos i s’ha fet un bon embolic a l’hora de justificar-ho i s’ha contradit.

Publicitat

Ha assegurat que ella creu en la justícia espanyola i que els jutges estan “pressionats” perquè el tema és “un tema polític” que ha arribat al terreny de la justícia. Així i tot ha assegurat que ella sap què són els presos polítics perquè com a advocada n’ha tractat molts i aquests “eren gent que lluitava per la democràcia”. No deu recordar que justament, per posar les urnes, els polítics independentistes estan empresonats. Ho estan per les seves idees i, per tant, són presos polítics. Aquí el lamentable moment:

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut