Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

[Vídeo] Un agent fica la pota i admet que les gravacions de la policia espanyola durant l’1-O estan manipulades

Aquesta és la matussera explicació per a justificar els talls durant la gravació

|

- Publicitat -

Nova pifia d’un testimoni de la policia espanyola durant el judici farsa que se celebra al Tribunal Suprem espanyol a Madrid.

A respostes de les defenses, un dels agents que ha declarat avui, ha explicat que ell era l’encarregat de dur una càmera tipus GoPro. Un model, però, que ha descrit que no era d’última generació i que va suposar un “marrón” per a ell haver-la de dur.

Publicitat

Resulta, però, que el total del minutatge de les seves gravacions no arriben als 10 minuts. L’advocat de la defensa, Jordi Pina, ha sabut conduir amb enginy el testimoni fins que quedés retratat.

Segons el policia, la càmera tenia una autonomia de dues hores de gravació i que van avisar a l’agent que administrés el temps. És per això que ell mateix l’havia d’anar engegant i parant. L’agent ha volgut, llavors, justificar-se matusserament explicant que la càmera porta una pestanya i que si s’abaixava, l’aparell deixava de gravar. Aquí el moment:

 

 

 

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut