Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[Vídeo] Ridícul clamorós de Marchena amb un nou error al judici farsa: Cita un testimoni que va ja declarar dijous passat

Durant uns minuts la sala de TS sembla convertir-se en un plató dels germans Marx

|

- Publicitat -

Nou error al judici farsa que evidencia les mancances processals dels jutges del Tribunal Suprem espanyol. Durant les últimes jornades del procés, una corrua de policies espanyols i guàrdies civils han anat desfilant per a testificar.

La quantitat ingent d’agents espanyols (tots amb el mateix discurs après i coordinat) ha fet que el president de la sala, Manuel Marchena, hagi ficat la pota fins al fons. Aquest migdia citava a declarar un nou agent però…

Publicitat

Mentre el policia entrava a la sala i prenia lloc, l’advocat de la defensa ha advertit a l’alt tribunal que aquella persona ja havia declarat dijous passat. El mateix policia, amb la característica veu de pito, ha reconegut que era cert. I aquí ha començat el caos. Manel Marchena ha volgut treure ferro a la qüestió: “amb 500 testimonis és possible que passi fallar en 1” i després ha agraït la tasca de l’advocat: “què faríem sense vostè, senyor Pina”.

Però minuts després ha tornat a passar el mateix. Un agent de policia espanyol estava citat tant al matí i a la tarda. Abans que Pina pogués fer evident el nou error, Marchena ha avisat que nomé se’l citaria un cop per evitar la repetició.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut