Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

[Vídeo] Pina enganxa mentint un Policia Nacional durant la seva lamentable declaració

Matí de corrua de policies nacionals espanyols a testificar durant la jornada d’avui al judici farsa al tribunal suprem contra el procés. Si un dels primers a declarar ja ha […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 11/04/2019
Jordi Pina, advocat de Turull, Rull i Sànchez

Matí de corrua de policies nacionals espanyols a testificar durant la jornada d’avui al judici farsa al tribunal suprem contra el procés.

Si un dels primers a declarar ja ha mostrat que tenia una memòria selectiva a l’hora de contestar segons els criteris pactats amb la Fiscalia, un altre agent ha caigut en la seva pròpia trampa i ha quedat retratat.

A preguntes de l’advocat de la defensa, Jordi Pina, l’agent s’ha contradit a si mateix i ha acabat demostrant que havia mentit vilment durant la seva declaració. A preguntes de les acusacions havia assegurat que els votants de l’1-O havien llençat objectes contra els policies espanyols.

Pina li ha preguntat quins objectes eren i no ha sabut respondre fins que, estirant el fil, el testimoni ha acabat acceptant que no havia vist, realment, cap objecte projectat contra els piolins.