Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Marlaska intenta netejar la imatge d’Espanya: “Moltes imatges del metro abarrotat eren falses”

|

- Publicitat -

Control policial (i no es descarta que militar) a les fronteres terrestres de l’Estat espanyol, que afecten de ple les catalanes. El ministre espanyol d’Interior ha comparegut aquesta tarda per a anunciar un tancament de les fronteres terrestres per frenar el coronavirus. Tot i això i la solemnitat del to, la mesura no afectarà el transport de mercaderies. També podran entrar a l’Estat els espanyols, treballadors transfronterers i, fins i tot, es deixa la porta oberta a travessar els controls “per causes de força major”.

A partir d’aquesta mitjanit hi haurà controls a totes les fronteres terrestres per evitar la propagació del Covid-19. Una vegada més, però, el ministre no ha parat d’insistir en un missatge polític unionista: “amb la unitat de tots els espanyols vencerem el virus”.

Publicitat

El que ha sobtat més, però, és que Marlaska ha intentat netejar la imatge d’Espanya i la gestió del seu executiu assegurant que hi ha imatges de metros i trens plens que són falses i no es corresponen al dia d’avui. Unes imatges que moltes d’elles sí que són certes i que no s’haurien produït si l’Estat hagués fet cas a la petició de la Generalitat de confinar els ciutadans de Catalunya a casa seva.

Et pot interessar  Familiars de les víctimes de la residència de Tremp declaren que el centre va ser "la casa dels horrors" durant la covid
Publicitat

Opinió

Minut a Minut