Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

VÍDEO | MarcaEspaña: Un helicòpter duaner impedeix a banyistes que vol en endur-se la droga extreta d’una narcollanxa que perseguien

|

- Publicitat -

Sembla de pel·lícula d’acció, però és una situació real de la platja de Cadis aquest divendres a la tarda. Un vídeo a les xarxes socials destapa una escena a la platja de Bonanza, a Sanlúcar que ha aixecat polseguera. Les imatges mostren un helicòpter del servei de Duanes pilotant a prop de la riba per intentar allunyar un tumult de gent d’una narcollanxa.

Així doncs, l’helicòpter de vigilància duanera va detectar a la zona de Cadis una llanxa on sospitaven que es podria estar transportant droga i va iniciar un seguiment. La llanxa va embarrancar a la platja de Bonanza i, al mateix instant, una setantena de persones que es trobaven a la platja van envoltar la narcollanxa per treure’n els fardells i endur-se la drgoa que transportava.

Publicitat

Per impedir-ho, l’helicòpter de duanes es va situar sobre el grup volant arran de terra. Tot i això, algunes banyistes van aconseguir robar part de la càrrega. La policia duanera va sol·licitar el suport de la Guàrdia Civil degut a la quantitat de gent acumulada.

Tal com assegura la CCMA, A la província de Cadis l’any passat es van confiscar més de 100 tones de diferents drogues.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut