Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

[Vídeo] La bruta estratègia de la Fiscal per desacreditar l’observador alemany

Es desespera davant Marchena: "Sí, sí que el vull desestimar!"

|

- Publicitat -

Les acusacions s’han posat nervioses avui amb la presència del testimoni citat per les defenses que ha desmuntat el relat que han anat construït a través dels últims interrogatoris a policies espanyols i guàrdies civils en aquest judici farsa al Tribunal Suprem.

Publicitat

L’exdiputat de l’SPD de la regió alemanya de Renània del Nord, Bernhard von Grünberg, i que va ser present durant l’1-O, i ha defensat l’actitud “no violenta” dels ciutadans tot i la “intimidació” policial i a més ha negat que viatgés a Catalunya per fer observació electoral ni validar resultats i diu que ell es va pagar “íntegrament” totes les despeses.

Llavors, primer la Fiscal de l’Estat Consuelo Madrigal i després l’acusació particular, han intentat, amb preguntes no procedents, desacreditar el testimoni per a aconseguir-ne la nul·litat. Especialment bruta ha estat l’estratègia de la Fiscal Consuelo Madrigal. De males maneres i interrompent al traductor, especialment desafortunada ha estat quan ha volgut preguntar a Grünberg sobre la seva opinió sobre les aspiracions independentistes de Baviera. Quan el president de la sala, Manuel Marchena, ha vetat la intervenció, Madrigal no ha pogut més i ha començat a exclamar: “Sí, sí que el vull desqualificar!”.

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut