Dimecres, 16 d'Octubre de 2019 - Edició 447
La República

[Vídeo] La bruta estratègia de la Fiscal per desacreditar l’observador alemany

Les acusacions s’han posat nervioses avui amb la presència del testimoni citat per les defenses que ha desmuntat el relat que han anat construït a través dels últims interrogatoris a […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 27/03/2019
La fiscal Consuelo Madrigal, en una sessió del judici de l'1-O

Les acusacions s’han posat nervioses avui amb la presència del testimoni citat per les defenses que ha desmuntat el relat que han anat construït a través dels últims interrogatoris a policies espanyols i guàrdies civils en aquest judici farsa al Tribunal Suprem.

L’exdiputat de l’SPD de la regió alemanya de Renània del Nord, Bernhard von Grünberg, i que va ser present durant l’1-O, i ha defensat l’actitud “no violenta” dels ciutadans tot i la “intimidació” policial i a més ha negat que viatgés a Catalunya per fer observació electoral ni validar resultats i diu que ell es va pagar “íntegrament” totes les despeses.

Llavors, primer la Fiscal de l’Estat Consuelo Madrigal i després l’acusació particular, han intentat, amb preguntes no procedents, desacreditar el testimoni per a aconseguir-ne la nul·litat. Especialment bruta ha estat l’estratègia de la Fiscal Consuelo Madrigal. De males maneres i interrompent al traductor, especialment desafortunada ha estat quan ha volgut preguntar a Grünberg sobre la seva opinió sobre les aspiracions independentistes de Baviera. Quan el president de la sala, Manuel Marchena, ha vetat la intervenció, Madrigal no ha pogut més i ha començat a exclamar: “Sí, sí que el vull desqualificar!”.

 

 

Relacionats