Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] La botifarra amb seques escandalitza la caverna mediàtica espanyola

|

- Publicitat -

La caverna mediàtica espanyola s’ha escandalitzat per unes declaracions del Molt Honorable president de la Generalitat, Quim Torra, fetes el dia abans del seu judici.

Concretament, s’ha esvalotat d’allò més quan el president ha fet una fina broma, un xic escatològica, tot s’ha de dir, però que no deixa de ser una oda a l’humor català més genuí i tradicional.

Publicitat

Durant un dinar a Bescanó, Torra explicava quines podrien ser les seves paraules davant dels magistrats del TSJC: “Mirin senyories, jo no sé com anirà avui, però pensin que ahir vaig estar dinant a Bescanó menjar un plat de mongetes amb seques bastant consistent i que depèn de les seves preguntes la cosa pot anar cap a un costat o cap a un altre, no ho sé…”.

La broma, del tot encertada per referir-se al que s’està produint avui al TSJC, un judici farsa, va arrencar un fort aplaudiment i rialles entre els assistents.

Un dels diaris que millor representa la caverna mediàtica espanyola, la més casposa i ultra unionista, el Mundo, ho considerava una ofensa digna per a fer-se ressò:

Publicitat

Opinió

Minut a Minut