Edició 2114

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024
Edició 2114

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024

VÍDEO | Ernest Maragall serà el número dos al Senat per ERC per a “respondre al pacte d’Estat contra Barcelona”

Margall argumenta que cal anar a Madrid a donar veu als "indignats" amb l'operació Collboni

|

- Publicitat -

Ernest Maragall serà el número dos de la llista d’ERC al Senat a les eleccions del 23-J per Barcelona. Així ho ha anunciat el president del partit, Oriol Junqueras, durant la roda de premsa d’aquest dilluns, acompanyat de Maragall.

El qui fins fa poc era alcaldable d’ERC a la capital a les municipals del 28-M ha argumentat que es presenta a la cambra alta espanyola per “respondre al pacte d’Estat contra Barcelona”, en referència a la maniobra contra l’independentisme que han protagonitzat PP, PSC i comuns amb el pacte per governar a la capital catalana. En aquest sentit, Maragall ha assegurat que vol donar veu “als que estan indignats” amb “l’espectacle indigne al qual vam assistir”.

Publicitat

Al seu torn, Junqueras ha denunciat que, quan Catalunya i Barcelona vota, l’Estat “veta”, i que PSOE, Sumar i PP són “eines” al servei d’Espanya. Així mateix, Junqueras ha rebutjat votar una presidència del PSC a la Diputació de Barcelona: “No hi haurà una presidència socialista amb els vots d’ERC”, ha assegurat.

Et pot interessar  Puigdemont carrega contra la conxorxa dels comuns, el PSC i el PP: "Demostra fins a on estan disposats a arribar els lacais de l'Estat"

Publicitat

Opinió

Minut a Minut