Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

VÍDEO | ‘Els nostres recursos, els seus beneficis’: Batec desplega una pancarta al pantà la Baells en defensa de la sobirania energètica als Països Catalans

El col·lectiu avisa que "no podem permetre que s'utilitzin els nostres recursos escassos per enriquir encara més les empreses de l'IBEX"

|

- Publicitat -

El col·lectiu Batec ha protagonitzat una nova acció protesta en contra de l’enriquiment de les grans companyies energètiques a costa dels recursos dels Països Catalans. A un vídeo difós a les xarxes socials, es veu com dos membres de l’organització despleguen una enorme pancarta al pont del pantà de la Baells amb el missatge ‘Els nostres recursos, els seus beneficis’.

“Vivim una greu situació de sequera al nostre país. Veiem com les nostres reserves d’aigua van disminuint i mentrestant empreses com Endesa aprofiten aquesta situació per continuar augmentant els seus beneficis a costa dels nostres recursos”, exposen.

Publicitat
Et pot interessar  VÍDEO | Batec protesta contra l'increment de la factura elèctrica bloquejant locals i seus d'Endesa, Iberdrola i Naturgy

Així mateix, des de Batec avisen que continuaran assenyalant i denunciant totes les grans empreses que operen a l’Estat espanyol “amb via lliure per seguir engreixant les seves butxaques”.

Per tot plegat, defensen “uns Països Catalans independents per garantir una plena sobirania energètica que trenqui d’una vegada amb un model al servei dels interessos d’empresaris i que, amb les seves portes giratòries apuntalen un Estat que ens ofega“. “Ni una gota d’aigua als seus beneficis”, conclou el vídeo.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut