Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

[Vídeo] Aplaudiments a Junqueras i Romeva a la reunió amb el Grup d’ERC al Parlament

|

- Publicitat -

El líder d’ERC, Oriol Junqueras, ha estat rebut entre aplaudiments quan ha entrat en una reunió aquest dimarts amb el grup parlamentari republicà a la cambra catalana després d’haver estat indultat pel Gobierno.

Junqueras ha arribat cap a les 12.15 hores al Parlament, on ha saludat els periodistes, que li han preguntat com estava i els ha contestat que “molt bé”, però no ha volgut respondre a més preguntes.

Publicitat

Després, vora les 12.40 hores, ha entrat a la sala de grups del Parlament juntament amb el conseller indultat Raül Romeva, on han estat rebuts entre aplaudiments dels seus companys de partit.

Els diputats també han cridat ‘Independència’ mentre aplaudien, i Junqueras ha fet broma amb els mitjans quan ha dit que després els donaria unes declaracions en exclusiva.

Es tracta de la primera reunió amb el seu grup parlamentari després d’haver sortit en llibertat de la presó de Lledoners dimecres passat, i també van ser rebuts dilluns per la presidenta de la cambra catalana, Laura Borràs, juntament amb la resta d’indultats.

Et pot interessar  Aragonès proposa una conselleria específica per a la llengua catalana si torna a ser president
Publicitat

Opinió

Minut a Minut