Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Un usuari de Glovo reclama en català una greu negligència i deixen de respondre-li

|

- Publicitat -

Un usuari ha denunciat a través de Twitter un nou cas de discriminació lingüística i, aquesta vegada, agreujat per una greu negligència comesa per l’empresa que proporcionava el servei.

El client escriu en català al servei d’atenció de Glovo per reclamar la negligència, ja que havia demanat dos productes sense gluten i, en rebre’ls, va comprovar que no eren lliures de gluten. En un primer moment, l’empresa respon en castellà, i demana més informació per “entendre millor la consulta”. El client torna a explicar en català el problema i, sorprenentment, l’atenció al client de Glovo en lloc de respondre amb solucions li pregunta si desitja ser atès en anglès.

Publicitat

Incrèdul, el client contesta que està parlant en català, suggerint utilitzar el traductor de Google o ser atès per una persona catalanoparlant. És en aquest instant que l’empresa deixa de respondre-li els missatges, tot i les reiterades preguntes del consumidor, que finalment ha traslladat el desagradable episodi a Twitter.

Finalment, l’usuari ha explicat que avui, després d’obrir una nova queixa, l’han atès perfectament, tot i que en “un mix curiós entre anglès i català”.

Et pot interessar  La CUP proposa una agència pública de traducció i doblatge de productes audiovisuals
Publicitat

Opinió

Minut a Minut