Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Un guàrdia civil pedòfil paga a 2 menors a canvi de sexe a Inca

|

- Publicitat -

Acusen un agent de la Guàrdia Civil de Trànsit presumptament de pagar a dos menors d’edat a canvi de sexe a Inca (Raiguer). La fiscalia demana per a l’agent una pena de 29 anys i nou mesos de presó, així com una indemnització de 30.000 euros a les dues víctimes. La Guàrdia Civil, en inspeccionar les possessions de l’agent, va descobrir a la mateixa comissaria d’Inca discos durs amb més de 49.000 arxius amb contingut pedòfil.

Els fets que van destapar la pedofília de l’agent es remunten al mes de febrer del 2021, quan l’acusat va contactar a través d’una aplicació de cites amb un jove de 15 anys, segons sosté la fiscalia i informa Última Hora. L’acusat sabia perfectament que el noi era menor, però així i tot, va mantenir converses amb ell durant mesos, fins que van acordar una cita per mantenir relacions sexuals a canvi d’un mòbil iPhone. Les relacions van repetir-se una segona ocasió, en la qual l’acusat va pagar a la víctima 80 euros, dient-li que haurien de mantenir més encontres per aconseguir el mòbil. Finalment, i davant la negativa del menor, l’agent va regalar-li el telèfon i va tallar la relació.

Publicitat

El jove, després de constatar la seva situació de vulnerabilitat davant l’agent de la guàrdia civil, va ingressar en un centre de menors, iniciant així una investigació policial.

La investigació va portar fins a una segona víctima, també menor d’edat, amb qui l’agent s’hauria trobat el setembre del 2020. Fent ús de la mateixa aplicació, l’acusat va contactar amb un adolescent de 17 anys que patia dislèxia, TDAH i una discapacitat mental del 23%. Aprofitant la seva condició de guàrdia civil, va convèncer-lo per demanar-li fotografies i vídeos íntims tant de l’adolescent com de les relacions sexuals que van mantenir.

Et pot interessar  Fiscalia demana arxivar la causa contra l’única professora de l’INS El Palau que seguia imputada
Publicitat

Opinió

Minut a Minut