Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Un excursionista mor a Roses en caure per un barranc

|

- Publicitat -

Accident mortal el passat 24 de desembre a Roses (Alt Empordà), concretament entre Punta Falconera i la carretera de Montjoi, a l’altura de la Cala de Lledó. Un home que estava d’excursió per aquesta ruta va morir en caure per un barranc, una caiguda d’entre 30 i 40 metres. Els cossos d’emergències van rebre l’alerta de l’accident cap a un quart de vuit del vespre, i ràpidament van activar-se 6 dotacions dels Bombers, entre les quals efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), per tal de rescatar l’excursionista. Malauradament, quan van trobar-lo només van poder certificar-ne la mort.

Els efectius dels Bombers de la Generalitat van muntar una instal·lació vertical amb cordes i van baixar fins al fons del barranc per tal de localitzar l’excursionista, que finalment va ser trobat sense vida. En certificar-ne la mort, els Mossos d’Esquadra, que van desplaçar 4 patrulles, entre elles la policia judicial per aixecar l’atestat de l’accident, van iniciar els procediments policials. També s’hi van desplaçar efectius de la Policia Local i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) amb una ambulància i una unitat de suport psicològic.

Et pot interessar  Viñuales lamenta l'accident mortal a la Platja del Miracle i recorda que és una zona amb corrents perilloses
Publicitat

Opinió

Minut a Minut