Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Un associat de base del PDeCat a Ferran Bel: “La teva opinió no ens interessa”

|

- Publicitat -

Tot just ahir us explicàvem la notícia que la direcció del PDeCat té pressa per convocar les eleccions anunciades a Catalunya pel president Quim Torra però encara sense data. Un dels membres de la cúpula del partit, Ferran Bel, assegurava que a un mitjà local que “Si em demana l’opinió personal, jo convocaria eleccions com més aviat millor“.

Com advertíem al mateix article, els sectors i les bases del PDeCat més properes al president (que són la immensa majoria) consideren que no cal córrer per a celebrar els comicis catalans, ja que primer cal ordenar definitivament l’espai, a diferència de la direcció.

Publicitat

“A qui no l’interessa ordenar l’espai, l’interessa eleccions ràpidament i així, instal·lats en el caos, poden demanar quota” expliquen militants de base a La República.

Avui n’hem tingut un exemple d’aquesta divisió quan un associat de base del PDeCat i cap de llista de JxCat a La Llagosta (Vallès Oriental), Antoni Arenas, ha fet un tuit desacreditant Bel: “No ens interessa la teva opinió, gràcies”. El tortosí, lluny de no entrar a la brega, ha contestat: “a mi tampoc la teva”. Una mostra més de la desunió entre les bases del partit, que volen diluir el PDeCat dins la llista del president sumant altres espais, i la de l’executiva, que pretén mantenir les quotes.

Et pot interessar  Junts diu que el 12-M està en joc "el futur de la llengua" i carrega contra Illa: "No mourà ni un dit pel català"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut