Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Torrent se’n riu dels percentatges de Sánchez: “Que s’atreveixi a posar-los a votació”

El president del Parlament fa broma de la seguretat amb la qual el presidente assegura que la majoria dels catalans vol més autogovern

|

- Publicitat -

Pedro Sánchez fa setmanes que assegura, sense pudor, que a Catalunya hi ha una majoria per tenir més autogovern. La independència? Només té el suport d’una “minoria majoritària però que no és majoria” -una mena de còpia de la “desaceleración acelerada” de Zapatero per no dir crisi-.

En l’entrevista que va oferir ahir a El Objetivo de la Sexta Pedro Sánchez va repetir que a Catalunya hi ha un percentatge més ampli de ciutadans que vol més autogovern, una afirmació que ha topat amb les paraules del president del Parlament, Roger Torrent, que ha assegurat que “no sap” d’on treu aquests percentatges: “Si ho té tan clar, que s’atreveixi a posar-ho a votació i al costat de l’opció de més autogovern es voti República”.

Publicitat

Torrent ha insistit que els percentatges “se saben votant”, motiu pel qual ha demanat que s’asseguin a la taula i “concretem” un referèndum d’autodeterminació.

Et pot interessar  Aragonès proposa celebrar un referèndum via l'article 92 de la Constitució espanyola
Publicitat

Opinió

Minut a Minut