Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Torrent se’n riu dels percentatges de Sánchez: “Que s’atreveixi a posar-los a votació”

Pedro Sánchez fa setmanes que assegura, sense pudor, que a Catalunya hi ha una majoria per tenir més autogovern. La independència? Només té el suport d’una “minoria majoritària però que […]

Joan Solé
Joan Solé 17/09/2018
Roger Torrent

Pedro Sánchez fa setmanes que assegura, sense pudor, que a Catalunya hi ha una majoria per tenir més autogovern. La independència? Només té el suport d’una “minoria majoritària però que no és majoria” -una mena de còpia de la “desaceleración acelerada” de Zapatero per no dir crisi-.

En l’entrevista que va oferir ahir a El Objetivo de la Sexta Pedro Sánchez va repetir que a Catalunya hi ha un percentatge més ampli de ciutadans que vol més autogovern, una afirmació que ha topat amb les paraules del president del Parlament, Roger Torrent, que ha assegurat que “no sap” d’on treu aquests percentatges: “Si ho té tan clar, que s’atreveixi a posar-ho a votació i al costat de l’opció de més autogovern es voti República”.

Torrent ha insistit que els percentatges “se saben votant”, motiu pel qual ha demanat que s’asseguin a la taula i “concretem” un referèndum d’autodeterminació.