Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Torrent i Aragonès recorden que Forcadell resta empresonada per “donar veu a la democràcia”

Roger Torrent i Pere Aragonès han aprofitat la Diada d’avui per visitar a la presidenta legítima del Parlament, Carme Forcadell, qui resta empresonada per motius polítics al Centre Penitenciari Mas […]

Joan Solé
Joan Solé 11/09/2018

Roger Torrent i Pere Aragonès han aprofitat la Diada d’avui per visitar a la presidenta legítima del Parlament, Carme Forcadell, qui resta empresonada per motius polítics al Centre Penitenciari Mas d’Enric. “No és una Diada normal, és excepcional” ha recordat Aragonès.

El vicepresident ha exposat els tres motius per visitar a Forcadell, per transmetre “l’escalf, suport i estima” de tota la gent que aquests dies surt al carrer. Perquè resta empresonada “per haver estat presidenta del Parlament i donar veu i debats als parlamentaris” i per haver estat “la veu i la líder” de l’ANC durant 3 anys, “que va iniciar les mobilitzacions massives més importants d’Europa de les darreres dècades” que foren “cíviques, diverses, inclusives i determinades per la independència de Catalunya”.

El president del Parlament, Roger Torrent, ha assegurat que avui és “un bon dia” per preguntar-nos “quina democràcia pot tenir una presidenta legítima del Parlament a la presó”.