Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Torrent i Aragonès recorden que Forcadell resta empresonada per “donar veu a la democràcia”

El president del Parlament i el vicepresident de la Generalitat visiten Forcadell per mostrar la "solidaritat, escalf i estima" dels republicans

|

- Publicitat -

Roger Torrent i Pere Aragonès han aprofitat la Diada d’avui per visitar a la presidenta legítima del Parlament, Carme Forcadell, qui resta empresonada per motius polítics al Centre Penitenciari Mas d’Enric. “No és una Diada normal, és excepcional” ha recordat Aragonès.

El vicepresident ha exposat els tres motius per visitar a Forcadell, per transmetre “l’escalf, suport i estima” de tota la gent que aquests dies surt al carrer. Perquè resta empresonada “per haver estat presidenta del Parlament i donar veu i debats als parlamentaris” i per haver estat “la veu i la líder” de l’ANC durant 3 anys, “que va iniciar les mobilitzacions massives més importants d’Europa de les darreres dècades” que foren “cíviques, diverses, inclusives i determinades per la independència de Catalunya”.

Publicitat

El president del Parlament, Roger Torrent, ha assegurat que avui és “un bon dia” per preguntar-nos “quina democràcia pot tenir una presidenta legítima del Parlament a la presó”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut