Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Torra sobre el pacte de Junts a la DIBA: “no es pot pactar amb l’opressor”

|

- Publicitat -

Amb l’horitzó de les eleccions catalanes cada cop més a prop, els possibles pactes polítics i de governança que se’n derivin han fet tornar a aflorar les picabaralles entre Junts i ERC per haver pactat a grans municipis amb el PSC o a la mateixa Diputació de Barcelona.

Quim Torra, president inhabilitat per Espanya mentre ostentava el càrrec, ha volgut també dir-hi la seva. Ha recordat que ell sempre es va oposar al pacte de Junts amb el PSC a la Diputació de Barcelona com també a les grans ciutats on ERC ha pactat amb els socialistes per fer fora Junts com a Sant Cugat, Calella o Figueres (i s’hi ha deixat Tàrrega com a capital de l’Urgell).

Publicitat

Torra assegura que considera “un error” permetre la investidura de Pedro Sánchez o “aprovar els pressupostos del PSOE”. El president inhabilitat sentencia: “l’independentisme no pot pactar amb el repressor”.

Et pot interessar  El PSC, espantat pel retorn de Puigdemont, li treu ferro assegurant que "la societat catalana ja ha superat les lògiques personalistes"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut