Divendres, 5 de març de 2021 - Edició 953
La República

Toni Soler afirma que Torra no és de fiar i creu que vol dilapidar el diàleg amb l’Estat

Contestava així un tuit de Jordi Borràs que criticava que el Gobierno vacil·li sobre la mesa de diàleg

Redacció
Redacció 30/01/2020

El Gobierno de Pedro Sánchez, el del diàleg, està vacil·lant els independentistes. Avui deia que no iniciaria la taula que suposadament ha de ser bilateral, fins que hi hagués les eleccions a Catalunya. Cap al vespre anunciava que sí que hi hauria la trobada sense especificar la data i incomplint els 15 dies marcats al pacte amb ERC.

A més, durant aquests dies de Gobierno els socialistes ja han mostrat les dents: Marlsaka ha condecorat policies violents a Catalunya per la resposta a la sentència del judici farsa, des d’exteriors han col·locat un ultra a España Global, Moncloa ha anunciat que la reunió amb Torra serà per parlar dels efectes del temporal Glòria i la Fiscalia espanyola, la que Sánchez va dir que depenia d’ell, demana 7 mesos de presó per Tamara Carrasco, una activista independentista innocent.

Jordi Borràs posava el dit a la llaga i feia broma sobre l’anunci de posposar la reunió. Toni Soler el contestava amb un sorprenent tuit que no tothom pot llegir, ja que ha bloquejat el seu perfil evitant així les crítiques que, segurament, molt el molestaven.

El presentador de TV3 afirma que la intenció de Torra era dilapidar el diàleg amb l’Estat i que el president de Catalunya no és de fiar. A més, per acabar-ho d’adobar, Gabriel Rufián ha fet un ‘m’agrada’ al tuit i ha quedat etiquetat en la conversa quan Jordi Borràs ha tornat a contestar.