Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Sonor clatellot de Josep Costa “al president més progre del món” per adular Erdogan i Juan Carlos I

|

- Publicitat -

L’exvicepresident del Parlament, Josep Costa, acostuma a ser protagonista de contundents declaracions. La darrera ha arribat en forma de piulada i critica “el president més progre del món” i les seves reprovables aliances.

Evidentment, fa referència al cap de l’executiu espanyol, Pedro Sánchez, a qui considera el titella del president turc Erdogan, amb qui recentment ha acordat cooperar en matèria de defensa per construir un segon portaavions i una nova sèrie de submarins per la Marina turca. “El president més progre del món (Sánchez) llepant el cul a un dictador genocida (Erdogan) per vendre-li armament”, ha publicat Costa al seu compte de Twitter en un categòric missatge que en poc temps ha estat compartit per centenars d’usuaris.

Publicitat

Així mateix, l’advocat i polític ha condemnat que el president espanyol sigui un besaculs del rei fugat de la justícia Juan Carlos I. “No sé si em fa més fàstic la seua caradura o el silenci i passivitat dels estadistes que l’han investit i el mantenen al poder”, ha sentenciat.

Et pot interessar  Sánchez admet que l'execució a Catalunya és insuficient però ho justifica pels "colls d'ampolla" i l'alça de preus
Publicitat

Opinió

Minut a Minut