Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Sol sobre Borràs: “És intolerable que algú es vulgui embolcallar amb l’estelada per amagar un cas de corrupció”

|

- Publicitat -

L’assessor de “polítiques estratègiques” del vicepresident Pere Aragonès, Sergi Sol, tertulià habitual als mitjans de comunicació catalans, ha disparat sense comparació contra la cap de llista de JxCat a Madrid Laura Borràs que avui presentava la seva defensa al Congreso després que el TS hagi demanat un suplicatori la Cambra Baixa espanyola per a poder-la jutjar.

Qui va ser cap de comunicació d’ERC ha assegurat que “s’ha de ser impecable contra la corrupció, per petita que sigui” i ha sentenciat que “és intolerable que algú es vulgui embolcallar amb l’estelada per amagar un cas de corrupció”.

Publicitat

A més, ha iniciat la seva intervenció recordant, amb la clara intenció de magnificar el cas, que l’informàtic que treballava a ILLC ara està condemnat per tràfic de drogues. Un fet que res té a veure amb la investigació a Borràs.

Per a suavitzar el seu discurs, Sol ha volgut fer referència que el Tribunal Suprem no ofereix cap garantia ni democràtica ni de justícia si acabava jutjant la diputada catalana.

La possibilitat que Borràs sigui la propera cap de llista de JxCat a les eleccions catalanes en la llista del president converteix en un objectiu a abatre tant a Espanya com a files “amigues” la seva projecció.

Et pot interessar  Junts i ERC presenten vots particulars a l'informe del PP contra l'amnistia que s'aprovarà dilluns al Senat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut