Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

SEGCAT demana al Govern que se’ls tingui en consideració si finalment donen suport als pressupostos espanyols

|

- Publicitat -

El Sindicat Nacional de Seguretat de Catalunya, en el qual poden inscriure’s els Mossos d’Esquadra, han comunitat que han observat una situació de greuge comparatiu amb relació a altres cossos de seguretat.

En concret, s’han adonat que queden enrere pel que fa a la jubilació anticipada. Així doncs, Cuerpos de Seguridad del Estado, Guardia Civil i Policia Nacional entre altres fa molts anys que gaudeixen d’aquest acord, mentre que els Mossos d’Esquadra i la Foruzaingoa són els únics cossos que no tenen dret a aquestes millores laborals.

Publicitat

Per aquest motiu, el sindicat ha demanat que si finalment es decideix que amb els vots de catalans s’aprovin els pressupostos espanyols, que se’ls tingui en compte i que es reclami la jubilació avançada. El sindicat ha mostrat que el departament d’Interior s’hi va comprometre aquest juliol, però que depenia de les transferències específiques i acords amb l’estat. No obstant això, no sembla que l’avenç de les negociacions ho permeti.

Les reclamacions del sindicat s’han centrat en el fet que es faci efectiva la jubilació anticipada per als Mossos i Foruzaingoa, en solidaritat, així com que es faci el pagament pendent de 800MEUR del cos de Mossos d’Esquadra.

Et pot interessar  Aragonès defensa continuar ampliant el cos de Mossos fins als 22.000 agents
Publicitat

Opinió

Minut a Minut