Divendres, 5 de març de 2021 - Edició 953
La República

SCC doble el ridícul: “Tallarem els Túnels de Vallvidrera perquè els independentistes no vagin a esquiar”

El president de SCC assegura que volen tallar zones “de la part alta de Barcelona” perquè el vot independentista “té una renda més alta”

Gerard Sesé
Gerard Sesé 02/03/2020
Pla mitjà del president de Societat Civil Catalana, Fernando Sánchez Costa, el 28 de febrer de 2020 (Horitzontal)

El president de l’entitat ultra unionista Societat Civil Catalana, Fernando Sánchez, durant una entrevista al ‘Tot es mou’ de TV3, ha explicat que a part de tallar aquest divendres la Via Augusta i els Túnels de Vallvidrera, “si ens donen permís, divendres que ve també tallarem la Diagonal, però per la part alta de Barcelona”. També ha dit que la intenció és tallar “els Túnels de Vallvidrera perquè els independentistes no vagin a esquiar”.

Segons Fernando Sánchez, l’entitat ultra vol tallar barris “que no són humils com a la Meridiana” perquè assegura que el vot independentista “així ho asseguren els sociòlegs i els que han estudiat el fenomen” és de classe mitjana alta i amb bones rendes. També considera que si el tall es fes a un barri benestant “ja s’hauria prohibit”.

Però el ridícul de SCC és per partida doble: en un tuit han assegurat que a Perpinyà no hi havia més de 150.000 persones sinó que hi havia 50.000 segons el seu mètode de càlcul.