Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Sabrià descobreix la sopa d’all: “Ajornar la mesa de negociació és un incompliment flagrant de l’acord

|

- Publicitat -

La Moncloa ha anunciat que no es realitzarà la mesa de diàleg pactada amb ERC per a fer president Pedro Sánchez fins després de les eleccions que Quim Torra va anunciar ahir. En un comunicat, l’executiu de Sánchez referma la voluntat de celebrar aquesta trobada però rebaixa l’expectativa del contingut i l’emmarca només en “la necessària relació entre administracions per a resoldre els problemes urgents de la societat catalana” com “les conseqüències de la borrasca Gloria”.

Una decisió que no ha agradat a ERC, però que des del món de l’independentisme ja se sabia que passaria. El president del Grup Parlamentari Republicà no s’ha mossegat la llengua a les xarxes per a criticar l’anunci del PSOE. Sabrià considera que ajornar la mesa de negociació és “un incompliment flagrant de l’acord i una irresponsabilitat absoluta”. A més recorda al Gobierno que “no tenim temps per perdre” i que encara queden “molts mesos per les eleccions. És urgent obrir la via política”.

Publicitat

Sembla doncs que els republicans descobreixin la sopa d’all: Espanya sempre ha enredat Catalunya. Per això, Sabrià insisteix: “a la reunió entre presidents cal posar data imminent a la mesa entre governs”.

Et pot interessar  Capella lamenta que la falta de pressupost impedirà iniciar els 1.700 pisos socials compromesos a Barcelona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut