Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Rull presenta el seu llibre i fa front a la pintada a la seva contra: “”Atacar una llibreria és una de les expressions més roïnes”

|

- Publicitat -

El conseller represaliat, Josep Rull, ha denunciat a través d’una piulada que la llibreria “Etcètera Llibres” ha estat boicotejada pel fet de tenir un cartell sobre l’acte de Rull. El polític injustament empresonat ha afirmat que “Una llibreria és un temple de la cultura i de la llibertat. Tot el suport. No us faran callar. No ens faran callar”.

Les pintades que han fet a la persiana i a la façana de la llibreria encoratjaven a què es fes “Boicot” a l’establiment i qualificaven a Rull “d’etarra”.

Publicitat

Rull ha afirmat que la “debilitat” de l’estat espanyol “l’aboca a haver de desmantellar el seu propi estat de dret”, amb referència a la retirada de l’escó al diputat de Podemos Alberto Rodríguez, però també a la judicialització de l’1-O.

“L’estat espanyol és un estat extraordinàriament dèbil i per això valia la pena arribar al final i veure què hi havia darrere el mur”, ha dit sobre l’1-O en un acte de presentació del seu llibre, ‘1 dia d’octubre i 2 poemes.

Quan l’esperança venç la por’, amb la diputada de JxCat Elsa Artadi. L’acte ha estat organitzat per la llibreria Etcètera del Poblenou, que ha estat atacada amb unes pintades aquesta nit i Rull ho ha condemnat: “Atacar una llibreria és una de les expressions més roïnes”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut