Dilluns, 3 d'agost de 2020 - Edició 739
La República

Rufián sobre la insistència de JxCat a exigir un mediador: “Els ho puc dir 155 vegades”

Insisteix en vendre gat per llebre: “Tot el respecte a l’espai convergent i al seu debat intern”

Avatar
Agències 18/02/2020

El Portaveu d’Esquerra al Congreso, Gabriel Rufián, ha rebutjat opinar sobre l’exigència de JxCat d’incloure un mediador en el diàleg entre Governs sobre Catalunya i, davant la insistència dels periodistes, ha replicat: “Els ho puc dir 155 vegades “.

Poc abans d’assistir a la Junta de Portaveus del Congreso, Rufián ha estat preguntat per les paraules de la Portaveu de JxCat, Laura Borràs, que ha volgut deixar clar que la figura del mediador és una “obligació”, i no un capritx de Quim Torra.

“Tot el respecte a l’espai convergent i al seu debat intern”, s’ha limitat a contestar. I ho ha repetit quan se li ha insistit, recalcant que així podia estar “hores”. “Si vols t’ho dic 155 vegades”, ha rematat.

Rufián considera que el més important és que es doni pas al diàleg per intentar resoldre el “conflicte” plantejat a Catalunya i ha reiterat la seva ferma convicció que la reunió de la taula negociadora tindrà lloc la setmana que ve.

“Seria contraproduent ficar més pressió a la taula, no entraré en les idees i suggeriments de cadascú, em quedo amb allò important que és deixar enrere la falta de diàleg”, ha reiterat.

Relacionats