Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Puigdemont, sorprès pel motiu que dona la presó de Ponent per no entregar una carta seva a Hasél: “Saben perfectament qui és”

|

- Publicitat -

La presó de Lleida ha rebutjat entregar una carta del president a l’exili Carles Puigdemont dirigida al raper català Pablo Hasél, empresonat des de fa dos anys acusat d’enaltiment de terrorisme i d’injúries a la corona espanyola. La situació l’ha denunciada el mateix Puigdemont a través de Twitter, on admet que si bé el remitent no era correcte, el centre penitenciari “sap perfectament qui és” el destinatari de la carta. La piulada cita explícitament el compte de Twitter del raper, així com el de la consellera de Justícia, Gemma Ubasart.

Puigdemont va enviar una carta al centre penitenciari de Ponent dirigida a Pablo Hasél, nom que va escriure al remitent de la carta, tot i que el raper realment es diu Pablo Rivadulla. No obstant això, la sorpresa ha estat quan el president a l’exili s’ha trobat que el centre havia retornat l’escrit al·legant que és un destinatari desconegut, un fet que assegura que “no pot entendre”.

Publicitat

El president a l’exili ha admès que l’error d’escriure “Hasél” en lloc del veritable cognom del raper ha estat completament seu. Tanmateix, Puigdemont no dona crèdit al fet que la presó al·legui que “el remitent és desconegut”, ja que es tracta de Hasél, que va revolucionar el país amb multitudinàries protestes arran del seu engarjolament per rapejar contra la corrupció de la monarquia espanyola, i nom pel qual s’ha popularitzat. “Saben perfectament qui és” sentencia Puigdemont a Twitter, afegint que espera que “ara li arribi” la carta, ja corregida.

Et pot interessar  SCC entra a fer campanya i demana al Suprem que investigui Puigdemont per blanqueig de diners
Publicitat

Opinió

Minut a Minut