Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Primers passos cap a la unitat: ERC, JxCat i CUP aproven una proposta de resolució contra la sentència

|

- Publicitat -

Per primera vegada des de la sentència, ERC, CUP i JxCat han pogut signar un mateix document: una proposta de resolució que haurà d’aprovar el parlament sobre l’escenari postsentència.

Els tres partits independentistes signen un acord, un xic sota mínims, però que almenys no fa cap pas enrere: “El Parlament reitera i reiterarà tants cops com ho vulguin els diputats i les diputades, la reprovació de la monarquia, la defensa del dret a l’autodeterminació i la reivindicació de la sobirania del poble de Catalunya per decidir el seu futur polític”.

Publicitat

També clamen contra la pena a Carme Forcadell per haver permès un debat a la Cambra catalana i recorda que altres parlaments de l’Estat s’excedeixen en les seves demandes sense rebre cap reprimenda.

A més, per acabar, la proposta de resolució insta el Govern a promoure “les iniciatives polítiques, socials i institucionals que siguin necessàries en l’àmbit nacional, estatal i internacional, per aconseguir una solució democràtica al conflicte polític entre Catalunya i l’Estat”.

Llegiu aquí íntegrament el text proposat pels 3 partits sobiranistes:

Et pot interessar  Junts "intensifica" la feina "feta" a Ponent, l'Alt Pirineu i Aran amb més de 300 actes durant la campanya per al 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut