Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Plaja treu ferro a l’informe desfavorable i assegura que el Hard Rock “tira endavant”

|

- Publicitat -

El Govern ha refermat el seu “compromís” amb el complex de turisme i oci que Hard Rock vol construir a Vila-seca i Salou després de l’informe desfavorable emès pel Departament d’Acció Climàtica que paralitzava el projecte per incomplir els criteris de sostenibilitat ambientals requerits.

En la roda de premsa posterior al consell executiu, la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha expressat que “el projecte tirarà endavant i ho farà reunint i respectant totes les condicions necessàries”, en referència als “criteris ambientals i de seguretat”. “Es farà i es farà bé”, ha remarcat la portaveu, tot afegint que la tramitació administrativa “es revisarà els cops que calgui”.

Publicitat

En aquesta línia, Plaja ha reclamat “que ningú dubti que seguirà avançant, però només amb el vistiplau de tots els informes favorables de tots els departaments implicats”. Ahir la plataforma Aturem Hard Rock i la CUP van celebrar el revés que ha patit el projecte, el qual consideren innecessari i perjudicial per al territori.

Et pot interessar  Urtasun insta Illa a abandonar el projecte de Hard Rock si vol fer un veritable pla contra la sequera
Publicitat

Opinió

Minut a Minut