Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El controvertit projecte de Hard Rock, paralitzat perquè no compleix els criteris ambientals

|

- Publicitat -

El Departament d’Acció Climàtica ha emès un informe preceptiu desfavorable que paralitza el projecte de Hard Rock, com avança l’Ara. Després de l’aprovació inicial del Pla Director Urbanístic (PDU) del Consorci Recreatiu Turístic de Vila-seca i Salou al febrer, el nou document indica que no es compleixen els criteris de sostenibilitat ambientals requerits.

Concretament, subratlla la “manca de concreció en les compensacions ambientals i de garantia de connectivitat ecològica“, que segons el Departament, són aspectes “importants i imprescindibles” per garantir que el projecte tingui els “mínims” requisits ambientals.

Publicitat

La plataforma Aturem Hard Rock ha celebrat aquest revés a les xarxes socials. També ho ha fet la CUP, qui des d’un primer moment s’ha posicionat en contra del projecte per l’impacte mediambiental i per “allargar la vida d’un model turístic que no va enlloc”.

Et pot interessar  Mascort creu que es podria aixecar l'emergència al Ter-Llobregat si es compleixen les prediccions de pluges
Publicitat

Opinió

Minut a Minut